top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Wild & Wolf ги заменува старите системи со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Брзо надминувајќи ги нивните разединети системи, на Wild & Wolf очајно им требаше единствена платформа за користење во сите нивни бизниси.

пишува:

Angel Face

логин системи

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Wild & Wolf ги заменува старите системи со Microsoft Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Брзо надминувајќи ги нивните разединети системи, на Wild & Wolf очајно им требаше единствена платформа за користење во сите нивни бизниси.


Дознајте како една глобална компанија ги отстрани застарените, наследни системи и вистински го трансформираше начинот на кој го водеа својот бизнис со Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Видео: Wild & Wolf ги заменува старите системи со Microsoft Dynamics 365 Business CentralWild and Wolf започнаа во 2005 година, во мала канцеларија во историскиот град Бат, Велика Британија. Тие беа мало друштво со голема амбиција - да ги создадат најпромислените, најоригиналните подароци во светот со дизајн. Денес, поттикната од светли идеи, иновативно размислување и купишта страст, оваа амбиција е цврсто вкоренета во сè што прават.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dynamics NAV / 365 Business Central - Демо инсталација (1 месец)

Dyn365 BC – Советување и проценки (1 ден)

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page