top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Следење рубрики: сметководство, бизнис, PayPal и Dynamics NAV / 365 Business Central

За да може да се добиваат известувања за нови содржини, неодамна форумот е збогатен со опцијата за следење на рубриките (Follow / Following)

пишува:

Angel Face

Автор

31.05.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Следење рубрики: сметководство, бизнис, PayPal и Dynamics NAV / 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

За да може да се добиваат известувања за нови содржини, неодамна форумот е збогатен со опцијата за следење на рубриките (Follow / Following).


Скопје, 31.05.2019. -- Логин Системи воведе следење на рубрики и објави на својот форум кој редовно се збогатува со нови содржини, а објавите на форумот почнаа да побудуваат интерес за читање и коментирање.За да може да се добиваат известувања за нови содржини, неодамна форумот е збогатен со опцијата за следење на рубриките (Follow / Following). Ако во најдесната колона од рубриката се кликне на Follow, статусот се преименува во Following - Following значи дека новостите од рубриката ќе се праќаат на емаил со линк до самата новост.


Избор за следење на рубрика или посебна објава


Избор на следење може да се прави и кога посетителот е во самата рубрика - слика долу.Ако некоја објава посебно е интересна за следење, членот на сајтот може да ја обележи само таа објава за следење.Следење на поединечна објава во некоја рубрика на форумот
Следење на поединечна објава во некоја рубрика на форумот

Содржините на форумот се достапни за читање за секој посетител на форумот. Опцијата за коментирање и пишување на објави е овозможена само за членовите на форумот. Членувањето на форумот е бесплатно со пополнување на форма за емаил адреса или користење на акаунт за Фесјбук или Гугл. Листа на членови има на www.loginsystems.biz/members.


Известување на емаил или на сајт


Ако членот на сајтот означил некоја рубрика или објава за следење, известувањата (нотификациите) ќе ги добива на емаил адресата и ќе бидат означени во менито / хедерот од сајтот.

Известувања (нотификации) во хедерот на сајтот
Известувања (нотификации) во хедерот на сајтот

Секој член има можност да ги подеси известувањата по своја желба и потреба.


Форумот се наоѓа на адресата www.loginsystems.biz/forum, а може да се чита и користи и преку мобилната Wix апп - http://wix.to/F0BBAGI.1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page