top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Dun & Bradstreet: Подобри одлуки преку податоци

Секој ден, Dun & Bradstreet добива 5 милиони ажурирања на базата на податоци од над 30.000 глобални извори.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Dun & Bradstreet: Подобри одлуки преку податоци

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Секој ден, Dun & Bradstreet добива 5 милиони ажурирања на базата на податоци од над 30.000 глобални извори. Ова резултира со најголемата комерцијална база на податоци во светот, која може да се користи за подобрување на деловните процеси и донесување профитабилни одлуки.


Dun & Bradstreet го избра Microsoft како стратешки обезбедувач на облак за да ја забрза дигиталната трансформација на компанијата и да им овозможи на своите клиенти поефикасен и беспрекорен пристап до неговите комерцијални податоци. Dun & Bradstreet ги напојува основните апликации и градат нови услуги на Microsoft Azure и користи интелигентни облак услуги на Microsoft за модернизирање на апликациите.


Научете како тие користеле интелигентни облак услуги и како се надоврзуваат на #Microsoft #Azure во ова видео.

Video: Dun & Bradstreet: Better decisions through data


Податоците од Dun & Bradstreet се достапни во Microsoft Dynamics 365. Искористувајќи ја заедничката услуга за податоци на Microsoft, индустрискиот стандард DUNS® Number и основните деловни податоци се интегрирани за да им помогнат на заедничките клиенти да ги квалификуваат продажните потенцијали и да останат синхронизирани со глобалната бизнис база на податоци на Dun & Bradstreet од над 265 милиони деловни записи.


Dun & Bradstreet допира до комерцијалните корисници и потенцијалните клиенти на Microsoft преку заеднички договор за продажба фокусиран на Dynamics 365, основните деловни податоци на Dun & Bradstreet и D&B Hoovers.


Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page