top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

MSDyn365

Договор за соработка со австриската NAVAX, решенија за анализа и извештаи за NAV / Business Central

Логин Системи ја официјализира соработката со NAVAX, австриска фирма специјализирана за дополнителни AddOn решенија за Business Central.

пишува:

Angel Face

Автор

06.06.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Договор за соработка со австриската NAVAX, решенија за анализа и извештаи за NAV / Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 06.06.2021. Денес Логин Системи објавува дека ја официјализира соработката со NAVAX Consulting GmbH, австриска фирма специјализирана за дополнителни AddOn решенија за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. Соработката ќе се фокусира на портфолиото NC Cube, интегрирани алатки за анализа и правење извештаи во Business Central и Microsoft Excel.


„Со NAVAX и NC Cube веќе имавме соработувано и овие решенија се користат во повеќе фирми кадешто ги одржуваме системите базирани на Dynamics NAV и Business Central“. изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Со потпишувањето на договорот, оваа соработка оди во следно повисоко ниво како резултат на успехот во соработката“.NC Cube, фокусот на соработката со NAVAX
NC Cube, фокусот на соработката со NAVAX


NC Cube е дополнување на Business Central со кое се овозможува да се поврзуваат табели и истите да се отвораат во Ексел за преглед и дополнителни обработки. Ова дополнување има опција и за вчитување на урнеци од Ексел со преподготвените графички прикази.

Податочниот лист за NC Cube може да се симне од линкот подолу ...

NCC1100_FactSheet_EN_V01
.pdf
Download PDF • 1.28MB

 

За NAVAX


NAVAX ги оптимизира вашите деловни процеси бидејќи се анализираат, подредуваат поефикасно и илустрираат во ИТ. Нашето знаење зависи од стручното знаење на повеќе од 190 вработени на 8 локации и од нашето долгогодишно искуство во спроведувањето на повеќе од 790 проекти на сите континенти. www.navax.com


За Логин Системи


Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.


2 Comments


Честитки Венко! :)

Like
Venko Gligorov
Venko Gligorov
Jun 07, 2021
Replying to

Благодарам. Да се враќа за убаво. 🙏

Like
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page