top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

технологија microsoft

Дефинирано нарушување: Maersk ги навигира податоците за да преместува стоки на глобално ниво

Maersk, интегрираниот транспортен и логистички гигант, го трансформираше својот бизнис користејќи дигитални стратегии.

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Дефинирано нарушување: Maersk ги навигира податоците за да преместува стоки на глобално ниво

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Добредојдовте во четвртата индустриска револуција каде што сега ја доживуваме дигиталната ера. Оваа револуција ги трансформира сите индустрии, вклучително и превозот и логистиката. Maersk, интегрираниот транспортен и логистички гигант, го трансформираше својот бизнис користејќи дигитални стратегии.


Maersk се префрли на дигитални стратегии со Microsoft за да го намали "кашлањето" во нивниот синџир на снабдување, со што производите пристигнуваат до потрошувачите со многу помалку одложувања.


Погледнете го ова видео за да дознаете повеќе.


Видео: Дефинирано нарушување: Maersk ги навигира податоците за да преместува стоки на глобално ниво


Во минатото, доцнењата на пратката беа предизвикани од "кашлање" во синџирот на снабдување, бидејќи тие синџири мора да пренесуваат големи количини на податоци. Откако Maersk се префрли на дигитално искористување на податоците, тие повторно измислија како се прави глобалното управување со синџирот на снабдување.


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page