top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

COVID-19

Град Хјустон: оптимизирање на деловните процеси

Оптимизирањето на деловните процеси за да се исполнат предизвиците е двигател за дигитална трансформација во Хјустон.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Град Хјустон: оптимизирање на деловните процеси

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Оптимизирањето на деловните процеси за да се исполнат предизвиците е двигател за дигитална трансформација во Хјустон. За градот, безбедноста, доверливоста и еластичноста се клучни.


Тие треба да обезбедат дека нивните системи и податоци се доверливи за да можат брзо да се опорават од неочекувани настани. Решенијата на Microsoft можат да помогнат.


Научете како во ова видео:


Видео: Град Хјустон: оптимизирање на деловните процесиХјустон ги оптимизира деловните процеси за да поттикне дигитална трансформација. Нивната цел е #отпорност и решенијата на @Microsoft можат да помогнат.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page