Подготви се за важните бизнис настани и запази ги роковите

... или пријави го твојот бизнис настан тука!

Пролистај што има ново на сајтот

Твојот бизнис настан може да биде објавен тука ...

... реагирај веднаш додека е бесплатно!

 
Пријави бизнис настан
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan