top of page

Залиха и артикли

Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати

Работен лист за стандарден трошок

#НапреденПакет

Работен лист за стандарден трошок

Овој работен лист овозможува ефикасна контрола и ажурирање на стандардниот трошок на артиклот. Работниот лист за стандарден трошок им овоможува на контролорите во компанијата  ефикасен и сигурен начин да одржуваат точен и ажурен стандарден трошок на залихата. Работењето со стандарден трошок е исто како и работењето со ексел, но во рамките на  Microsoft Dynamics NAV.

Поради тоа што дава преглед на моменталните стандардни трошоци, работниот лист е погодно место за подготовка на ажурирање на трошоците без промени што имаат непосреден ефект во системот.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Залиха и артикли
Функционалности за работа со локации, магацини, залихи и артикли
Аналитички извештаи
Аналитички извештаи
Броење циклуси
Броење циклуси
Заменски артикли
Заменски артикли
Нескладишни артикли
Нескладишни артикли
Работа со повеќе локации
Работа со повеќе локации
Алтернативни добавувачи
Алтернативни добавувачи
Буџет на артикли
Буџет на артикли
Следење на движење на артикли
Следење на движење на артикли
Единици за складирање артикли (SKUs)
Единици за складирање артикли (SKUs)
Pick
Pick
Залиха на артикли
Залиха на артикли
Трошоци на артикли
Трошоци на артикли
Категории на артикли
Категории на артикли
Управување со лесно производство (асемблирање)
Управување со лесно производство (асемблирање)
Put Away
Put Away
Бин
Бин
Крос-референци на артикли
Крос-референци на артикли
Атрибути на артикли
Атрибути на артикли
Преноси меѓу локации (магацини)
Преноси меѓу локации (магацини)
Работен лист за стандарден трошок
Работен лист за стандарден трошок

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page