top of page

Залиха и артикли

Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати

Управување со лесно производство (асемблирање)

#СтандарденПакет

Управување со лесно производство (асемблирање)

Идеално за подинамични ресторани, полнилници за пијалоци и вода, фабрики за колачи и вафли

Состави листа на артикли што може да се продадат, суровини, полу-производи и/или ресурси како Составница (Норматив) за креирање на нов артикл. Новиот артикл може да се дефинираат како готов производ или како пакет (анг. bundle).


Можат да се прават производни порачки за надополнување на залихата (анг. assembly-to-stock). Или да се регистрираат потребите на купувачите директно од продажната понуда, рамковна или обична продажна порачка и да се стави во процесите за производство-по-нарачка (анг. assembly-to-order).


Логин Системи ја надополни функционалноста за потребите на македонските прописи и потребите на корисниците во Македонија. 


Повеќе инфо:
Link

Забелешка

Ако имаш посложени потреби од производството, посети го делот за целосно производство - /DynamicsNAV/Proizvodstvo

 

Сподели информација
Залиха и артикли
Функционалности за работа со локации, магацини, залихи и артикли
Аналитички извештаи
Аналитички извештаи
Броење циклуси
Броење циклуси
Заменски артикли
Заменски артикли
Нескладишни артикли
Нескладишни артикли
Работа со повеќе локации
Работа со повеќе локации
Алтернативни добавувачи
Алтернативни добавувачи
Буџет на артикли
Буџет на артикли
Следење на движење на артикли
Следење на движење на артикли
Единици за складирање артикли (SKUs)
Единици за складирање артикли (SKUs)
Pick
Pick
Залиха на артикли
Залиха на артикли
Трошоци на артикли
Трошоци на артикли
Категории на артикли
Категории на артикли
Управување со лесно производство (асемблирање)
Управување со лесно производство (асемблирање)
Put Away
Put Away
Бин
Бин
Крос-референци на артикли
Крос-референци на артикли
Атрибути на артикли
Атрибути на артикли
Преноси меѓу локации (магацини)
Преноси меѓу локации (магацини)
Работен лист за стандарден трошок
Работен лист за стандарден трошок

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page