top of page

Продажби и побарувања

Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите

Порачки - ветен датум за испорака

#НапреденПакет

Порачки - ветен датум за испорака

Вети точна и навремена испорака на порачката и датум за испорака базиран на расположивоста на артиклот во моменот и во иднина. Кога расположивоста на бараниот артикл не ги задоволува потребите на побаруваниот датум на испорака од страна на купувачот, пресметај го најраниот датум за испорака, датум базиран на предстоечка и најавена нарачка или датум на испорака, датум кога бараниот артикл може да се испорача ако истиот се надополни.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Продажби и побарувања
Функционалности за купувачи, фактурирање, попусти и побарувања
Купувачи и основни побарувања
Купувачи и основни побарувања
Продажни фактури
Продажни фактури
Ракување со продажни порачки
Ракување со продажни порачки
Календари
Календари
Алтернативни адреси за испорака
Алтернативни адреси за испорака
Попуст на продажна фактура
Попуст на продажна фактура
Ракување со вратени продажни порачки
Ракување со вратени продажни порачки
Ценовник од кампања
Ценовник од кампања
Попуст на продажна линија
Попуст на продажна линија
Агенти за испорака
Агенти за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Цена на продажна линија
Цена на продажна линија
Даноци
Даноци

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page