Accounting Documents
992
Синтетска сметка

Хартии од вредност и други вредносници

На сметката 992 - Хартии од вредност и други вредносници, се евидентираат примените хартии од вредност како средства за обезбедување како и други вредносници.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan