Accounting Documents
97
Група

УЧЕСТВО ВО КАПИТАЛОТ КОЕ НЕМА КОНТРОЛА

На сметките од групата 97 - Учество во капиталот кое нема контрола, се евидентира делот од главнината на учеството кое нема контрола во согласност со МСС 27 и МСФИ 3 и оддел 19 на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan