Accounting Documents
96
Група

ПРЕНЕСЕНА ЗАГУБА И ЗАГУБА ЗА ТЕКОВНА ГОДИНА

На сметките од групата 96 - Пренесена загуба и загуба за тековната година, се евидентира пренесената/непокриена загуба од претходните години и загубата за тековната година.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan