Accounting Documents
935
Синтетска сметка

Останати ревалоризациони резерви

На сметката 935 - Останати ревалоризациони резерви кои не се евидентирани на останатите сметки од групата 93.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan