Accounting Documents
934
Синтетска сметка

Добивки/загуби на дефинирани планови за користи на вработените

На сметката 934 - Добивки/загуби од дефинирани планови за користи на вработените се евидентираат ревалоризационите резерви според називот на сметката

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan