Accounting Documents
801
Синтетска сметка

Загуба пред оданочување

На сметката 801- Загуба пред оданочување, се евидентира износот на вишокот на расходи над приходи, до колку вкупните приходи се во помал износ од вкупните расходи во пресметковен период.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan