Accounting Documents
780
Синтетска сметка

Удел во добивката на придружно друштво

На сметката 780 - Удел во добивката на придружно друштво,се евидентира приходите од учество во добивката на придружни друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan