Accounting Documents
78
Група

УДЕЛ ВО ДОБИВКАТА НА ПРИДРУЖНО ДРУШТВО

На сметките од групата 78 - Удел во добивката на придружно друштво и нето добивка од прекинато работење, се евидентираат приходите според називите на сметките од оваа група.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan