Accounting Documents
767
Синтетска сметка

Приходи од премии, субвенции, дотации и донации

На сметката 767 - Приходи од премии, субвенции, дотации и донации, се евидентираат приходите според називот на сметката. Овие приходи се вреднуваат во согласност со МСС 20, други релевантни МСФИ и оддел 24 и други релевантни оддели на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan