Accounting Documents
740
Синтетска сметка

Приходи од продажба на добра (производи) и услуги во земјата

На сметката 740 - Приходи од продажба на добра (производи) и услуги во земјата, се евидентираат остварените приходиспоред називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan