Accounting Documents
731
Синтетска сметка

Приходи од продажба на добра (производи, стоки) и услуги на поврзани друштва од странство

На сметката 730 - Приходи од продажба на добра (производи, стоки) и услуги на поврзани друштва во земјата се евидентираат приходите остварени во земјата од матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan