Accounting Documents
703
Синтетска сметка

Набавна вредност на продадени материјали, резервни делови и отпадоци

На сметката 703 - Набавна вредност на продадени материјали, резервни делови и отпадоци се евидентира расходот според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan