Accounting Documents
676
Синтетска сметка

Средства чие работење е прекинато

На сметката 676 - Средства чие работење е прекинато, се евидентираат средствата на организациониот дел на друштвото чие работење се прекинува. На аналитичките сметки во рамки на оваа сметка, средствата се евидентираат во согласност со потребите на друштвото со цел обезбедување контрола над тие средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan