Accounting Documents
669
Синтетска сметка

Разлика во цени на стоките

На сметката 669 - Разлика во цени на стоките, се евидентира разликата во цените на залихите на стоки евидентирани на сметките од групата 66.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan