Accounting Documents
666
Синтетска сметка

Стоки во доработка, обработка и манипулација

На сметката 666 - Стоки во доработка, обработка и манипулација, се евидентираат стоките според називот на сметка на доработка и обработка.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan