Accounting Documents
665
Синтетска сметка

Вкалкулирани акцизи

На сметката 665 - Вкалкулирани акцизи, се евидентира пресметаната акциза во вредноста на залихите на стоки во продавници, доколку продажните цени се формираат со акциза.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan