Accounting Documents
638
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на залихите на готовите производи

На сметката 638 - Вредносно усогласување на залихите на готовите производи, се евидентира исправката - намалувањето на вредноста на залихите евидентирани на сметките од групата 63.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan