Accounting Documents
637
Синтетска сметка

Залихи на некурентни производи и отпадоци

На сметката 637 - Залихи на некурентни производи и отпадоци, се евидентира залихите според називот на сметката

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan