Accounting Documents
636
Синтетска сметка

Производи во доработка, обработка и манипулација

На сметката 636 - Производи во доработка, обработка и манипулација, се евидентира вредноста на залихите на производите предадени во производство на заеднички производи, производите дадени за доработка и обработка кај други друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan