Accounting Documents
631
Синтетска сметка

Производи во туѓ склад

На сметката 631 - Производи во туѓ склад, се евидентира вредноста на готови производи според називот на сметката .

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan