Accounting Documents
608
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на недовршени производи - услуги, полупроизводи и делови

На сметката 608 - Вредносно усогласување на недовршени производи - услуги, полупроизводи и делови, се евидентира исправката - намалувањето на вредноста на залихите евидентирани на сметките од групата 60.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan