Accounting Documents
606
Синтетска сметка

Производство во доработка, обработка и манипулација

На сметката 606 - Производство во доработка, обработка и манипулација, се евидентира вредноста на залихите на недовршени производи, полупроизводи и делови дадени на други друштва за обработка и доработка.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan