Accounting Documents
491
Синтетска сметка

Распоред на општи трошоци за пресметка на вредноста на добра (производи) и услуги

На сметката 490 - Распоред на директни трошоци - за пресметка на вредноста на добра (производи) и услуги, се евидентира преносот на расходите според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan