Accounting Documents
49
Група

ПРЕНОС НА РАСХОДИ

Преку сметките од групата 49 - Пренос на расходи, се пренесуваат вкупните трошоци при составување на билансот на успехот.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan