Accounting Documents
459
Синтетска сметка

Вредносно усогласување (обезвреднување) на останати средства

На сметката 459 - Вредносно усогласување (обезвреднување) на останати средства, се евидентира обезвреднувањето на средствата за кое не постои посебна сметка во рамки на групата 45.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan