Accounting Documents
451
Синтетска сметка

Вредносно усогласување (обезвреднување) на материјални средства

На сметката 451 - Вредносно усогласување (обезвреднување) на материјалните средства, се евидентира намалувањето на сметководствената вредност на материјалните средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan