Accounting Documents
446
Синтетска сметка

Банкарски услуги и трошоци за платен промет

На сметката 446 - Банкарски услуги и трошоци за платниот промет, се евидентираат трошоците кои се плаќаат во врска со извршениот платен промет и другите банкарски услуги.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan