Accounting Documents
410
Синтетска сметка

Транспортни услуги

На сметката 410 - Транспортни услуги, се евидентираат транспортните услуги од други субјекти, како што се трошоците за патен, железнички, воздушен, воден транспорт, за услуги за достава и логистика и останати трошоци за транспорт.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan