Accounting Documents
300
Синтетска сметка

Вредност по пресметка од добавувачите

На сметката 300 - Вредност по пресметка од добавувачите, се евидентира фактурната цена на материјалите, резервните делови и ситниот инвентар.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan