Accounting Documents
285
Синтетска сметка

Долгорочни обврски врз основа на заеми и кредити од поврзани друштва во земјата и странство

На сметката 285 - Долгорочни обврски врз основа на заеми и кредити од поврзани друштва во земјата и странство се евидентираат обврските врз основа на примени заеми и кредити од матични, зависни и други поврзани друштва во земјата и странство и обврските за камата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan