Accounting Documents
279
Синтетска сметка

Останати долгорочни резервирања

На сметката 279 - Останати долгорочни резервирања, се евидентираат долгорочните резервирања за ризици и трошоци кои не се евидентирани на другите сметки од групата 27.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan