Accounting Documents
254
Синтетска сметка

Обврски врз основа на учество во добивката

На сметката 254 - Обврски врз основа на учество во добивката, се евидентираат обврските за дивиденди и удели врз основа на распределба на добивката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan