Accounting Documents
237
Синтетска сметка

Обврски за данок на непризнати расходи и помалку искажани приходи

На сметката 237 – Обврски за данок на непризнати расходи и помалку искажани приходи, се евидентираат обврските според називот на сметката

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan