Accounting Documents
211
Синтетска сметка

Обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги од странство

На сметката 211 - Обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги од странство, се евидентираат фактурираните и нефактурираните обврски спрема нерезидентните матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan