Accounting Documents
192
Синтетска сметка

Однапред платени надоместоци за концесија

На сметката 192 - Однапред платени надоместоци за концесија, се евидентираат однапред платените надоместоци за концесија за период од најмногу 12 месеци, а кои се однесуваат на различни пресметковни периоди.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan