Accounting Documents
167
Синтетска сметка

Краткорочно орочени странски средства за плаќање

На сметката 167 - Краткорочно орочени странски средства за плаќање, се евидентираат краткорочно орочените странски средства за плаќање со рок на доспевање до 1 година во банките и во останатите финансиски институции.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan