Accounting Documents
138
Синтетска сметка

Останати побарувања од државни органи и институции

На сметката 138 - Останати побарувања од државните органи и институции, се евидентираат побарувањата врз основа на останати неспомнати давачки кои не се евидентирани на другите сметки од групата 13.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan