Accounting Documents
129
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на побарувањата од купувачи

На сметката 129 - Вредносно усогласување на побарувањата од купувачи, се евидентира разликата меѓу сметководствената вредност и проценетата вредност за наплата на побарувања евидентирани на сметките од групата 12.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan