Accounting Documents
124
Синтетска сметка

Побарувања од специфично работење на неповрзани друштва

На сметката 124 - Побарувања од специфично работење на неповрзани друштва, се евидентираат побарувањата врз основа на комисиона и консигнациона продажба во земјата и во странство, извоз, увоз за туѓа сметка и други побарувања од специфично работење.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan