Accounting Documents
119
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на побарувањата од поврзани друштва

На сметката 119 - Вредносно усогласување на побарувањата од поврзани друштва, се евидентира разликата меѓу сметководствената вредност и проценетата вредност на побарувањата од матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan